Hoe kan ik rechtstreeks vanuit KBC Touch inloggen op Bolero?

Om het u als KBC-klant nog makkelijker te maken om de verschillende KBC-applicaties te gebruiken, kunt u met een simpele klik vanuit KBC Touch (website- of tabletversie) naar uw Bolero-portefeuille gaan. Zo hoeft u niet opnieuw in te loggen bij Bolero of itsme/ uw kaartlezer of digipass boven te halen. Machtig makkelijk om een snelle blik op uw Bolero-portefeuille te werpen!

Belangrijk: u moet wel al eerst eens aangelogd zijn met uw KBC-kaartlezer en KBC-bankkaart op het Bolero-platform alvorens u kan inloggen op Bolero vanuit KBC Touch.

Hoe werkt het precies?

Voor KBC Touch:

1)    Log in op KBC Touch (website of tablet).
2)    Ga naar het menu “Sparen en Beleggen”.
3)    Klik op de “Bolero”-knop bovenaan.
4)    U wordt omgeleid naar het Bolero-platform of de Bolero-app op uw tablet. Hebt u meerdere rekeningen bij Bolero, dan kiest u eerst de rekening waarop u wilt inloggen. Hebt u de Bolero-app nog niet geïnstalleerd, dan kunt u die downloaden uit de App Store of Google Play.

Bolero op Touch

Wilt u, nadat u ingelogd bent, een order plaatsen bij Bolero, dan zal u, zoals gebruikelijk, wel nog itsme, uw KBC-kaartlezer of digipass (voor web) of uw Bolero-pincode van uw Bolero-app nodig hebben om uw order te bevestigen.